Kosaram

A kosárban:
0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres!
Termék Darabszám frissítése
Pénztár

Fizetési és szállítási módok

Fizetési és szállítási módok

Előre utalás (Banki átutalás)

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Ebben az esetben a megrendelést megerősítő, automata elektronikus üzenetben kap bővebb tájékoztatást (bankszámlaszám, közlemény, fizetési határidő, stb.)

 

Bankkártyás fizetés

Futárral való kiszállítás esetén, az átvételkor bakkártyával is fizethet.

 

Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetési lehetőség minden megrendelési forma esetén választható.


Utánvétel

Az utánvét díja: 600,- Ft

Készpénzes fizetésre utánvét formájában is van lehetőség, ez esetben a szállítást végző futárnak kell az áru ellenértékét kifizetni.

 

Átvételi módok, átvételi díjak

  • Személyes átvétel
  • Házhozszállítás

 

 

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket üzletünkben, nyitvatartási időben személyesen is átveheti. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.

Cím: 4800 Vásárosnamény, Bajcsy-Zsilinszky út 6. / a katolikus templommal szembeni utca/

Nyitvatartási idő: H-P 8 - 16:30; Szo.: 8:00 - 12:00

Házhozszállítás

Minden megrendelés csomag küldeményként kerül feladásra.
A várható szállítási idő átlagosan 1, de maximum 2-3 munkanap! Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza.

FONTOS! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük!

Ingyenes szállítás: amennyiben az egyszeri vásárlási érték meghaladja a 30.000 Ft-ot a szállítás és az utánvét díjmentes a szállítási pontban felsorolt településekre!

Házhoz szállítási információk
A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a GLS és az MPL futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 7-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Utánvétel Személyes bolti átvétel 0 Ft

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen kiszállítás.
Cégünk a következő településekre személyesen is kiszállítja a megrendeléseket telefonon egyeztetett időpontban:

Vásárosnamény, Vitka, Olcsva, Nagydobos, Ópályi, Mátészalka, Perényi Tanya, Nyírmada, Pusztadobos, Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Pap, Nyírlövő, Lövőpetri, Aranyosapáti, Gyüre, Nagyvarsány, Kisvarsány, Jánd, Gulács, Márokpapi.

 

GLS futárszolgálat

Utánvét esetén: 2590.-

Előre utalás esetén: 1990.-

 

MPL futárszolgálat

Utánvét esetén: 2590.-

Előre utalás esetén: 1990.-

© 2022 Ajándékbolt Webáruház - A webáruházban található árak az ÁFA-t tartalmazzák.